Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 46
DATUM: 13-05-2023

NVT in gesprek met...Ajahn Medhino

Het beloofd een bijzondere "NVT in gesprek met.." te worden. De Nederlandse Boeddhistische monnik Ajahn Medhino besloot 30 jaar geleden zijn leven volledig te veranderen door monnik te worden. Hij zal ons vertellen hoe zijn leven er nu uitziet en zal o.a. een korte geleide meditatie geven.
NB: toegang is gratis maar registratie is verplicht. Kom op tijd want we beginnen rond 17.15 uur. Na afloop hapjes en drankjes aangeboden door de ambassade.
Betreft:
NVT in gesprek met.......
Tijd:
2023-05-25 vanaf 17.00 uur
Plaats:
Residentie
Adres:
Ingang Wireless road
BTS:
Ploenchit

Zeezicht: historie zonder toeristische kermis

Stel je voor: een reeks oude handelsmagazijn gebouwen rond een met gras begroeide binnenplaats, enorme Bodhi-bomen en een terras dat naar de rand van de rivier leidt. Heb je het doorstromende zonlicht en de wind die door de bladeren ritselt meegerekend? Laten we beginnen met een kopje koffie in het bibliotheek café. Daarna dwalen door de woonwinkel, of het kantoor interieur waar je ooit had willen werken bewonderen...
Na de lunch nemen we het pondje naar River City Complex om de laatste hedendaagse kunst te bewonderen.
Zin om dit mee te maken?
Kom dinsdag 16 mei om 10:45 bij uitgang 3 van BTS Krung Thon Buri richting the Gold Line.
Aanmelden niet nodig.

Tot Zeezicht!

Derde Donderdagborrel in de Monkey Pod

In de sfeervolle tuin van de Monkey pod zijn er onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes weer de nodige bomen op te zetten met medelanders en andere aanwezigen.

Iedereen is van harte welkom!
Betreft:
Derde Donderdagborrel
Tijd:
2023-05-18 vanaf 19.00 uur
Plaats:
The Monkey Pod
Adres:
Sukhumvit Soi 13
BTS:
Nana
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet