Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 44
DATUM: 30-04-2023

Terugblik Koningsdag feest en Vrijmarkt

Het waren super warme dagen maar wat was het gezellig op vrijdagavond bij het NVT Koningsfeest aan de Chao Praya rivier! Van heel jong tot heel oud, iedereen ( meer dan 200 aanwezig!) vermaakte zich prima bij de uitstekende muziek van Athalie en haar band Jazziam en top DJ Rutger en natuurlijk het spetterende gastoptreden van "onze" Mark. Eten en drank in overvloed en er werd ondanks de hitte massaal meegedanst.

De volgende ochtend weer vroeg op om de relaxte sfeer van de Vrijmarkt in de tuin van de ambassade te beleven. Velen hadden met hun kroost kleedjes uitgestald om hun overbodige spulletjes aan te bieden en er waren oud-Hollandse spelletjes zoals koekhappen en spijkerpoepen maar ook genoeg snacks en drankjes aanwezig.
De vele professionele foto's van beide evenementen worden komende week op de website en op onze FB pagina gezet dus kijk daar even of jullie erbij zitten.

4 mei herdenking op Ambassade

We kijken ernaar uit om velen te verwelkomen tijdens de Dodenherdenking op 4 mei op de ambassade. Naast de ceremonie op 4 mei te Bangkok, zal er ook op 15 augustus te Kanchanaburi een herdenking plaatsvinden. Verdere informatie over de herdenking op 15 augustus volgt later. Er zullen onder andere een kranslegging en twee minuten stilte plaatsvinden. Daarnaast kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar een les volgen over de Tweede Wereldoorlog, aangeboden door de Nederlandse School in Bangkok.
U moet zich via dit formulier aanmelden: https://forms.gle/JvHokUJbMNAZdtjD9

Donderdag borrel(s)

De officiele maandelijkse NVT borrel is de komende maanden op de derde donderdag van de maand bij de Monkey Pod in soi 13 maar voor iedereen die gewend is om op de eerste donderdag van de maand bij Det5 langs te gaan blijft natuurlijk van harte welkom!
Betreft:
Eerste Donderdagborrel
Tijd:
2023-05-04 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det 5
Adres:
Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet