Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 18
DATUM: 1 januari 2022

Een Nieuw Jaar, de beste wensen!

nieuw jaar
Voor velen was 2021 een jaar dat weer snel vergeten mag worden en nog steeds een jaar waar corona hoogtij vierde en de wereld soms op zijn kop leek te staan. De NVT vierde haar 80ste levensjaar maar om het echt te kunnen vieren was niet zo eenvoudig omdat we door restricties gedwongen waren het feest meermalen uit te stellen tot het uiteindelijk op zaterdag 13 november toch doorging, hoewel in aangepaste vorm.

Vele borrelavonden, barbecues, koningsfeesten en andere activiteiten gingen niet door. Wat we wel als NVT mede konden organiseren waren de vaccinatieafspraken in het Vimut ziekenhuis in Bangkok waar vele leden en niet-leden gebruik van gemaakt hebben.

In 2022 hopen wij weer allerlei bekende en vooral ook nieuwe activiteiten te kunnen aanbieden! Houd onze nieuwe website in de gaten want daar staat een agenda die goed gevuld gaat worden. Het bestuur van de NVT wenst iedereen een mooi, gezond en vreugdevol 2022 toe en hoopt u allen snel (weer) te ontmoeten op een van onze activiteiten.

Bep, Nicole, Feel, Sylvester, Paul, Arie, Alwin, Eric
nl-amb

Nieuwjaarsborrel op de residentie

Zoals ieder jaar is er weer een nieuwjaarsborrel, niet zoals gebruikelijk in Det5, maar op uitnodiging van ambassadeur Remco van Wijngaarden deze keer op de residentie!

U krijgt nog meer informatie hierover maar reserveer alvast de datum: donderdag 13 januari. Opgeven is noodzakelijk en dat kunt u hier al doen via e-mail naar borrel@nvtbangkok.org

De maandelijkse eerste donderdag van de maand borrel in Det5 vervalt deze maand.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet