Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 26
DATUM: 26 februariri 2022

Zeezicht onderzoekt

park2
park3
Bron foto's: BACC
Op dinsdag 1 maart willen we het nieuw ingerichte Benjakitti forest park nabij het Queen Sirikit Convention Center bezoeken. Een nieuwe, grote groene ruimte in het hart van de stad. Wetlands, mangrove, een oase van rust te midden van de lawaaierige stad. Wellicht steken we nog door naar die andere groene long, het Lumphinipark, via de walkway. Zin om mee te ontdekken? Kom dan dinsdag 1 maart om half elf tussen MRT Sukhumvit en BTS Asok bij Dunkin Donuts, naast de roltrap naar de BTS op straatniveau. Aanmelden niet nodig.

Donderdagborrel

det5-wide
Betreft:
Donderdagborrel
Tijd:
2022-03-03 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse eerste donderdag van de maand borrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe vrienden onder het genot van een hapje en drankje.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet