Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 25
DATUM: 12 februari 2022

Olympisch schaatsen op grote hoogte!

IMG_8296
image_16889601
Afgelopen dinsdag en donderdag was het prima toeven op het dakterras van het Hyatt Recency hotel op Sukhumvit met hapjes en drankjes aangeboden door NVT en de ambassade.
De opkomst was, misschien door de late aankondiging, iets minder dan verwacht maar dat mocht de pret niet drukken. En het was geweldig om te zien hoe de Nederlandse schaatsers hun uiterste best deden en er goud uitsleepten. Dat alles op de 29ste verdieping met sprookjesachtig uitzicht over Bangkok! Een locatie die vraagt om een vervolg!

Derde Dinsdagborrel

det5-wide
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-02-15 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse Derde Dinsdagborrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. De perfecte plek om even bij te praten met uw medelanders onder het genot van een hapje en drankje.

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet