Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 24
DATUM: 5 februari 2022

Beleef de Winterspelen in Bangkok!

Olympische spelen NVT

Zeezicht onder elkaar

ko kret
gettyimages-463342180-612x612
Stel je eens voor: een toeristeneiland zónder toeristen, een fijne koffieshop aan het water en een heerlijk restaurant verderop dat net zo prachtig gelegen is.

We willen op 8 februari naar Koh Kret, waar we dit keer 'voor onze rust' heen gaan. Al zullen we onze noodgedwongen in het buitenland verblijvende mede Zeezicht liefhebbers de hele reis missen!

We reizen per MRT, stadsbus en ferryboot.

Zin om mee te gaan? Kom dan dinsdag 8 februari om 10:30 uur op het perron Sukhumvit richting Phra Ram 9 bij deur 13 van de MRT. Aanmelden hoeft niet.

In Memoriam: Ferry Stok

Ferry

Ons bereikte het droevige bericht dat oud-NVT lid Ferry Stok afgelopen maandag op 90-jarige leeftijd in Amsterdam is overleden.

Ferry was jarenlang een trouwe gast op de borrelavonden, koffieochtenden en andere evenementen van de NVT.

Ferry ging bepaald niet onopgemerkt door het leven. Zijn stijl was eloquent en nadrukkelijk. Een gastvrij en ruimhartig mens die als geen ander eindeloos verhalen kon vertellen en zijn eigen mening niet onder stoelen of banken stopte.

Wij zullen je zeker missen!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet