Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 22
DATUM: 22 januari 2022

Autopuzzeltocht Pattaya

puzzelrit
Ook dit jaar weer, indien Corona geen spelbreker wordt, een autopuzzeltocht bij onze zustervereniging NVTP. Maak er een gezellig weekend van!
Het vindt plaats op 19 februari a.s. en is wederom in elkaar gezet door puzzelrit expert Fred Blokker. Dat betekent dat het ongetwijfeld een leuke tocht wordt met makkelijke en moeilijke vragen en natuurlijk aan het einde de prijsuitreiking.
Ontvangst en inschrijven tussen 09.30 en 10.00 uur bij Tulip House in Jomtien.

Deelname is THB 1000 pp (kinderen tot 12 jaar 500) en voor niet-leden THB 1300 p.p (kinderen tot 12 jaar 650) inclusief koffie, lunch en buffet.

U kunt zich hier opgeven. Geef ook even door met hoeveel mensen u meedoet en wie de chauffeur is en of u lid bent van de NVT Bangkok. En als de auto niet vol is laat dan weten of u het gezellig vindt om iemand mee te nemen die geen auto heeft.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet