nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 13
DATUM: 18-11-2023

Sinterklaas op de ambassade, nu aanmelden!

Over twee weken is het zover: de leukste dag voor de kinderen, en de ouders, in Bangkok en daarbuiten. Sinterklaas is druk bezig met de Pieten om de reis naar Bangkok voor te bereiden
en zal op zaterdagmorgen 2 december in de prachtige tuin van de ambassade aankomen!

Nederlandse snacks en allerlei andere lekkernijen en natuurlijk kan ook iedereen met Sint en Pieten op de foto!


NB: Neem een extra schoentje mee van uw kinderen voor een leuke verrassing!
LET OP: Aanmelden is verplicht en mogelijk tot 30 november 2023 23:59 uur

Zeezicht herdenkt Sylvester van Welij

Zeezicht draagt haar tocht van 21 november 2023 op in herinnering aan de op 13 november 2022 plotseling overleden NVT vriend Sylvester van Welij. Hij wandelde veel door de metropool en we hebben deze Zeezicht uitgezet gebaseerd op een van zijn wandelingen, die hij ons speciaal had aanbevolen: hoe pontificaal ons doel van bezoek zich ook vanuit de verte al presenteert, je waant je in een voor niet-Thais onbekende wereld: tijdens onze voorbereiding zagen we letterlijk geen enkele andere westerling.

We ontdekten een wijk met een soort Thaise lintbebouwing en reizen in het voetspoor van Sylvester naar onze attractie: een zestien verdiepingen hoge mahayana boeddhistische pagode aan de voet van een Chinese beeldentuin.
Ook een, er tegenover gelegen Chinese tempel is het bekijken zeker waard.

We zullen onder de koffie en onze afsluitende lunch uiteraard onze herinneringen en anekdotes aan Sylvester met elkaar delen. Wil je deze bijzondere Zeezicht meemaken? Kom dan dinsdag ochtend 21 november om 10.30 uur achter de betaalpoortjes van MRT Lat Phrao exit 4.
Meld je wel even aan via: zeezicht@nvtbangkok.org vóór maandag 20 november 12:00 uur

Tot Zeezicht!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
b-quik
vischu_logo_1024_205
Wij danken onze sponsors van het Sinterklaasfeest 2023
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet