nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 12
DATUM: 11-11-2023

Sinterklaas op de ambassade, hij komt!

Ja, het is al bijna weer zover; de leukste dag voor de kinderen, en de ouders, in Bangkok en daarbuiten. Sinterklaas heeft zojuist laten weten aan de NVT dat hij ook dit jaar weer aanwezig
zal zijn op zaterdagmorgen 2 december in de prachtige tuin van de ambassade.

Nederlandse snacks en allerlei andere lekkernijen en natuurlijk kan ook iedereen met Sint en Pieten op de foto!

LET OP: Aanmelden is verplicht en mogelijk tot 30 november 2023 23:59 uur

Wim Sonneveld in The Hangover!!

Wim Sonneveld werd 100 jaar geleden geboren en hij was een van de meest bekende cabaretiers van ons land. Onvergetelijke conferences zoals "Frater Venantius", "De kroketten" en prachtige liedjes zoals "In een rijtuigie", "Tearoom tango", "Margootje" en "Het Dorp".
Betreft:
Derde Donderdagborrel
Tijd:
2023-11-16 vanaf 19.00 uur
Plaats:
The Hangover
Adres:
Sukhumvit Soi 22
BTS:
Phrom Phong
a.s. donderdag 16 november kunnen we het tijdens de derde donderdagborrel in The Hangover allemaal herbeleven of er kennis mee maken ( voor de jongeren) onder het genot van Nederlandse snacks en lekkere drankjes: Zeg maar ja tegen het leven... bij The Hangover!

Contributie NVT 2023/2024

Het NVT verenigingsjaar 2023/2014 is sinds 1 september weer volop bezig en er komen weer vele activiteiten aan. Veel leden hebben hun jaarlijkse contributie al voldaan, waarvoor onze dank maar een aantal nog niet en het bestuur verzoekt iedereen die het nog niet heeft gedaan vriendelijk om het uiterlijk voor 1 december te storten op de rekening van onze penningmeester zodat wij door kunnen gaan met onze activiteiten.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet