Wij bedanken onze sponsors

AGS

Qatar Airways

Qatar Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de staat Qatar, is een bekroonde luchtvaartmaatschappij die wereldwijde erkenning heeft gekregen voor haar ongeëvenaarde diensten. In 2013 trad de luchtvaartmaatschappij toe tot de oneworld®-alliantie, werd een strategische partner en breidde het portfolio van luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten van de alliantie uit.

Qatar Airways staat synoniem voor uitmuntendheid en werd onlangs uitgeroepen tot ‘Luchtvaartmaatschappij van het jaar’ tijdens de 2022 World Airline Awards, beheerd door de internationale organisatie voor luchtvervoersbeoordelingen, Skytrax. De luchtvaartmaatschappij blijft alleen aan de top van de industrie staan en won voor een ongekende zevende keer de hoofdprijs (2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021 en 2022), terwijl ze ook werd uitgeroepen tot ‘World’s Best Business Class’, ‘ World’s Best Business Class Lounge Dining’ en ‘Best Airline in the Middle East’.

We zijn er trots op dat we een van de grootste wereldwijde netwerken hebben, aangezien we momenteel naar meer dan 150 bestemmingen vliegen en de wereld verbinden via onze hub Hamad International Airport, door Skytrax voor de tweede keer op rij verkozen tot ‘World’s Best Airport’ 2022.

Terwijl Qatar Airways haar diensten blijft uitbreiden, blijft onze missie hetzelfde: onze passagiers het beste aanbod in de branche bieden.

AGS

AGS internationale verhuizingen en opslag

Als pionier in de mobiliteitsindustrie, is AGS Worldwide Movers een van de wereldleiders, door zijn innovatieve visie in de laatste veertig jaar. Altijd met een oog op de ontwikkeling van de behoeften van onze klanten, verschaffen wij toegespitste diensten in verhuizingen en veilige opslag wereldwijd.

AA Insurance Brokers Thailand

AA Insurance Brokers wordt gerund door een toegewijd team met jarenlange ervaring op het gebied van verzekeringen in Thailand en in het buitenland. Onze klanten strekken zich uit over heel Thailand en de wereld en variëren van families tot internationale bedrijven. Ons motto is….als het verzekerd kan zijn, dan verzekeren wij het!

vischu.com

vischu.com biedt uitstekende en betaalbare hosting oplossingen, en bouwt kwalitatieve websites die uw bedrijf of instelling een boost geven. Daarnaast creëert vischu.com webapplicaties die uw activiteiten ondersteunen.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan