Nieuwsbrieven

2015-01-26 Nieuwsbrief 26

Dictee & Quiz

Groot Dictee en Quiz

Betreft: Groot Dictee & Quiz
Tijd: 2015-03-07 18:30
Plaats: Pantip Suites
Adres: 68 Sathon Soi 1
Vervoer: Lumphini, uitgang 4

Het is weer zover. Het populaire Groot Dictee der Nederlandse Taal komt eraan. Op zaterdag 7 maart organiseert de Nederlandse Vereniging Thailand in samenwerking met de Belgian Club Thailand deze gebeurtenis. De zaal is open vanaf 18:00 uur. Het Dictee start om 18:30 uur. De locatie is wederom de Pantip Suites. Er is parkeergelegenheid onder het gebouw.

Daarnaast wordt die avond ook weer de Quiz gehouden. De vragen zijn zo opgesteld dat Nederlanders en Vlamingen gelijke kansen hebben.

In de pauze is er te genieten van een heerlijk buffet met drankjes. De NVT en de BCT sponsoren een deel van de kosten, terwijl leden van beide clubs een flinke korting krijgen op de toegangsprijs.

Eerste donderdag in Det5

Betreft: Maandelijkse Ontmoeting
Tijd: 1ste donderdag 19:00
Plaats: Det5
Adres: Sukhumvit Soi 8
Vervoer: Nana, uitgang 4

Nog niet deze week, maar volgende week bevat de eerste donderdag van de maand februari. Vergeet niet dat de maandelijkse ontmoeting dan plaats zal vinden in de ruime en rustige open tuin in Det5, Sukhumvit Soi 8, na 200 meter aan de linkerkant. Er staat Hollandse kost op het menu: dit keer wordt dat hutspot met een gehaktbal tegen een heel redelijke prijs.

Ochtendontmoeting in de residentie gewijzigd

Betreft: Ochtendontmoeting
Tijd: 2015-03-10 10:00
Plaats: Residentie Ambassadeur
Adres: 106 Wireless Road
Vervoer: Phloen Chit, uitgang 5

Let op! De aangekondigde ontmoeting in de residentie is verplaatst naar 10 maart (was 17 feb). Dit op verzoek van de echtgenote van de ambassadeur, mevrouw Wendelmoet Boer, die zich bereid heeft verklaard vragen van de gasten te beantwoorden. Deze informele bijeenkomst wordt geleid door Henry in 't Zandt, eindredacteur van NVT Magazine De Tegel. Voor de leden die zich reeds aangemeld hadden, gaan we er zonder tegenbericht vanuit dat ze alsnog zullen komen. Voor wie zich nog niet gemeld had, wacht niet te lang en stuur een e-mail naar ontmoeting@nvtbangkok.org.

Herinnering contributie

Over een paar dagen zal ons systeem automatisch een herinnering uitsturen aan een aantal leden die 90 dagen na de factuurdatum nog steeds niet betaald hebben. U kunt dit onaangename bericht vermijden door alsnog te betalen. Dit kan via storting op de bank of via paypal. Als u de nota heeft verwijderd en de gegevens niet meer weet, kunt u de tarieven en betaalwijzen vinden op de website onder vereniging/lid worden.