Nieuwsbrieven

2015-01-12 Nieuwsbrief 24

Maandontmoeting van Green Parrot naar Det5

Eerste ontmoeting van dit jaar

Afgelopen donderdag 8 januari hield de NVT haar eerste maandelijkse ontmoeting van dit nieuwe jaar. Dit samenzijn vond plaats in de Green Parrot, waar ongeveer 40 leden, belangstellenden en bezoekers van dit etablissement konden genieten van de door het bestuur beschikbaar gestelde oliebollen, van een door Heineken geleverd eerste glas bier en, in de loop van de avond, van de voortreffelijke patat, traditioneel aangeleverd door FarmFrites. Alles door Green Parrot voortreffelijk bereid. Ook de beschikbare typisch Nederlandse snacks vonden gretig aftrek.

Wegens de afwezigheid van onze voorzitter Gregor en vice-voorzitter Arie werden de aanwezigen welkom geheten door secretaris Jaap van der Meulen. Jaap maakte melding van de komende ochtendontmoeting op de residentie en hij ontvouwde hierbij ook de eerste plannen van dit nieuwe bestuur.

Jaap rondde af met het het bedanken van het management van de Green Parrot, omdat het de laatste keer was dat de NVT haar maandontmoeting op de eerste donderdag van de maand daar zou houden. Hierna werd door de aanwezigen nog lang en geanimeerd op verschillende niveaus doorgepraat. Het blijven steeds weer interessante ontmoetingen met Nederlanders die elkaar wat te vertellen hebben.

De volgende bijeenkomst op de eerste donderdag van de maand zal plaatsvinden in DET5, Sukhumvit Soi 8, op 5 februari.

Ochtendontmoeting in de residentie

Grijp de laatste kans om u aan te melden voor de ochtendontmoeting op dinsdag 13 januari om 10.00 uur in de residentie van de ambassadeur, via e-mail naar ontmoeting@nvtbangkok.org. Een mystery guest uit de wereld van de massamedia zal de aanwezigen vertellen over de boeiende kanten van zijn vak. Er zijn al vele aanmeldingen. Het belooft een geanimeerde ontmoeting te worden.

Extra ontmoeting

Een aantal leden heeft reeds geruime tijd geleden het initatief genomen om naast de vaste maandelijkse NVT ontmoeting op de eerste donderdag, ook op de derde donderdag van elke maand bijeen te komen. Alle Nederlanders zijn welkom om zich daarbij aan te sluiten. Deze maand is de bijeenkomst op 15 januari om 19:00 uur in Det5, Sukhumvit Soi 8.

Website en Facebook

Wist u dat de NVT Bangkok een website heeft? Daar kunt u te allen tijde de aankondigingen volgen van de komende ontmoetingen. U kunt daar ook de ledenlijst inzien, voorzover leden met vermelding hebben ingestemd.

Een andere mogelijkheid om op de hoogte te blijven van onze activiteiten is onze Facebook pagina. Als u ons "like"t komen de updates vanzelf bij u terecht.