Nieuwsbrieven

2015-01-01 Nieuwsbrief 22

Nieuwjaar

Nieuwjaar met de NVT te Bangkok

Het bestuur van de Nederlandse Vereniging Thailand te Bangkok wenst alle leden en hun huisgenoten een gezond en gelukkig Nieuwjaar.

De NVT zal op donderdagavond 8 januari met een feestelijke ontmoeting het nieuwe jaar inluiden. De ontmoeting zal plaatsvinden in de Green Parrot aan Sukhumvit Soi 16 en begint om 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom. Ter verwelkoming krijgt elke bezoeker van Heineken een gratis biertje aangeboden en wordt er namens FarmFrites ook gratis smakelijke patat beschikbaar gesteld. Bovendien zal het bestuur van de NVT gratis oliebollen aanbieden om het nieuwe jaar goed te beginnen. Kom niet te laat, want op is op. Rond acht uur wordt desgewenst door de aanwezige bestuursleden aan belangstellenden uitgelegd welke voordelen het lidmaatschap van de NVT biedt.

Deze ontmoeting biedt alle Nederlanders een mooie gelegenheid om met andere Nederlanders kennis te maken of gewoon bij te praten met vrienden en kennissen.

De NVT organiseert op de eerste donderdag van elke maand een dergelijke ontmoeting voor en door Nederlanders. Doorgaans komen hier tientallen landgenoten naar toe en is het dan ook een gezellige drukte. Vanaf februari zal hier weer eens een andere locatie voor worden benut die binnenkort zal worden aangekondigd.

Ochtendontmoeting op de residentie

Dinsdag 13 januari wordt voor de eerste keer in het nieuwe jaar weer een ochtendontmoeting georganiseerd in de residentie van de ambassadeur, Wireless Road 106. Dit keer zal een mystery guest uit de wereld van de massamedia de aanwezigen vertellen over de uiterst boeiende kanten van zijn vak. Wie deze mystery guest is blijft uiteraard nog even geheim tot op de ochtend zelf. De bijeenkomst begint om 10:00 uur met een gezellig kopje koffie dat ons door de echtgenote van de ambassadeur zal worden aangeboden. In verband met aanmelding bij de bewaking verzoeken wij uw aanwezigheid tevoren kenbaar te maken bij "ontmoeting@nvtbangkok.org".

Nieuw bestuur aangetreden

Zoals u vrijwel allen al wel zult weten, is er per 1 januari weer een nieuw en permanent bestuur aangetreden dat het sinds oktober fungerende interim-bestuur heeft afgelost. Voorzitter is Gregor Jansen, secretaris Jaap van der Meulen, penningmeester Marco Bos en vice-voorzitter Arie Bloed. De laatste zal ook tijdelijk optreden als sponsorcoördinator totdat in deze vacature zal worden voorzien. Frans Versteijnen zal een flink steentje bijdragen als evenementencoördinator, terwijl Sylvester van Welij zich zal bezighouden met de website en de ledenadministratie. Het nieuwe bestuur spreekt nogmaals zijn dank uit aan het interim-bestuur dat de NVT door een spannende periode heeft heen geloodst.

Contributie

Op deze Nieuwjaarsontmoeting hebben alle leden die hun contributie nog niet hebben betaald tevens een ideale gelegenheid om dat alsnog te doen bij de aanwezige penningmeester of ledenadministrator. Dat bespaart het nieuwe bestuur de moeite om herinneringen te moeten uitsturen.