Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 46 DATUM: 13 juli 2019

Borreltijd

Elke eerste donderdag van de maand is er de "officiële" maandborrel van de NVT. Sommigen vinden het leuk elkaar nog wat vaker te ontmoeten. Voor de liefhebbers is er daarom een tweede avond, de derde dinsdag van de maand. De volgende keer is dinsdag 16 juli, bij DET 5 (Sukhumvit soi 8, BTS Nana) vanaf ongeveer 7 uur. Iedereen is welkom.


Karin Bloemen in Bangkok

Bloemen

Karin Bloemen komt in november van dit jaar naar Azië. Samen met de clubs in Jakarta, Kuala Lumpur en Pattaya en met royale ondersteuning van onze nationale 100-jarige luchtvaartmaatschappij KLM worden diverse optredens georganiseerd. De NVT Bangkok is verheugd alvast een optreden te kunnen aankondigen op vrijdag 1 november 2019 op het terrein van de Nederlandse ambassade. Nadere details volgen later, maar zet de datum alvast in uw agenda. De eerder gemelde datum van 2 november kan er definitief uit. We zullen later ook de start van de kaartverkoop aankondigen.


Concert in de residentie

Op 22 juli organiseert de Ambassade in samenwerking met het Galyani Muziek Instituut een euphonium recital door Robert Visser in de residentie. Robert Visser is een euphonium musicus uit Nederland. In juni 2018 haalde hij zijn mastersdiploma aan het conservatorium in Maastricht.

Hij studeerde bij internationaal vermaarde docenten in heel Europa en geeft inmiddels zelf ook les. Hij bespeelt een z.g. ADAMS E3 antiek euphonium, ook wel tenortuba genoemd.

visser

Hij treedt hiermee op zowel als soloïst als in ensembles en orkesten. Het euphonium is een instrument uit de familie van de koperblazers. Het heeft een zachte, volle toon. Ondanks zijn lage stemming is het geschikt voor lyrische en melodieuze muziek. Diverse van de stukken in het programma zijn oorspronkelijk geschreven voor cello.

Programma

  • Fiocco - Adagio & Allegro
  • Schubert - Arpeggione
  • Tsjaikovski - Andante cantabile
  • Arban - Carnival of Venice
  • Golland - Peace
  • Goedicke - Concert Etude

Robert wordt op de piano begeleid door Usa Napawan. Het concert duurt ongeveer een uur en de toegang is gratis na aanmelding.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Brons
AA Insurance Brokers    BB&L    3 October Vereeniging    Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie