Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 37 DATUM: 9 mei 2020

Dodenherdenking

Kranslegging

Op 4 mei was er de jaarlijkse dodenherdenking. Deze keer zonder publiek, toespraken en Wilhelmus. Namens de NVT Bangkok, NVT Pattaya en NVT Hua Hin legde een afvaardiging van het bestuur in tegenwoordigheid van plaatsvervangend ambassadeur Thomas van Leeuwen een krans. Eerder werd dit al gedaan door de ambassade, de NTCC en Thailand Zakelijk. Ondanks de afwezigheid van publiek was het toch een ingetogen en respectvolle plechtigheid.

Later op de dag zijn enkele Nederlanders individueel nog langs geweest om de gevallenen te herdenken.


WhatsApp Groep NVT Vriendenkring

De NVT is op WhatsApp een vriendenkring gestart om naast de andere media contact met elkaar te hebben. Dat kan gaan over het gedwongen thuis zitten, uitwisselen van ideeën of gewoon ervaren waar anderen mee bezig zijn.

De groep is in principe voor en door leden van de NVT, maar ook niet-leden zijn van harte welkom! Kom een kijkje nemen en in september kun je dan beslissen om te blijven en lid te worden.

Geïnteresseerd? Neem contact op met een van de beheerders, Bep Fleuren of Eric Rosenbaum. Wie al in de groep zit kan anderen aanmelden door in de groep het telefoonnummer van de nieuwe persoon door te geven, waarna de beheerders de persoon zullen toevoegen.


Begroting

Gezien de gunstige ervaringen vorig jaar hebben we de leden van de NVT enkele weken geleden samen met de Nieuwsbrief het financiële overzicht tot nu toe en de begroting 2020/2021 toegezonden met het verzoek om eventueel commentaar. Op een enkele vraag na zijn er geen reacties geweest en is het bestuur verheugd te kunnen melden dat de begroting hierbij algemeen is aangenomen. Op de jaarvergadering van eind oktober dit jaar volgt nadere tekst en uitleg.


Help helpen in Thailand

Er zijn op dit moment veel mensen in Thailand afhankelijk van de diverse dagelijkse voedseldonaties die door het gehele land plaatsvinden. Om dit te ondersteunen werden we gewezen op een Nederlands initiatief om collectief donaties in te zamelen en te verdelen onder de diverse projecten (geleid door Nederlanders), die erop gericht zijn om mensen te helpen hun dagelijkse maaltijd te krijgen. We willen graag dit bijzondere initiatief hiermee onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk Nederlanders.

Meer informatie vinden is te vinden op hun website en Facebook.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".