Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 27
DATUM: 14 januari 2023

NVT in gesprek met Rosalie Tieges van TCDF

TCDF
ws-pic-13-caretaker-involved
Een nieuwe aflevering van "NVT in gesprek met..." Deze keer met oprichtster Rosalie Tieges van de stichting Thai Child Development Foundation. Zij houden zich al 20 jaar bezig met het welzijn van kansarme kinderen in Thailand en doen dat op een heel unieke manier vanuit hun zelfvoorzienende prachtige locatie in de heuvels bij Ranong. U kunt er alles over horen en ook zelf wellicht actief gaan worden bij dit geweldige werk. De toegang is gratis en na afloop borrel en snacks, aangeboden door de ambassade. Registratie is verplicht.
Betreft:
NVT in gesprek met.....
Tijd:
2023-01-26 17.00 - 19.00 uur
Plaats:
Residentie
Adres:
Ingang Wireless Road
BTS:
Ploenchit

Biggles Big Band; ze zijn er weer!!

Biggles Big Band
Ze zijn er even niet geweest maar wie ze eerder heeft gezien en gehoord weet dat deze 25+ man/vrouw sterke band garant staat voor een spetterende avond vol met swingende muziek waarbij je niet stil kan blijven zitten en er naar hartenlust gedanst mag, nee gedanst moet worden! Dus blokkeer donderdag 9 februari in je agenda.
Waar? In de prachtige tuin van de ambassade met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken tegen redelijke prijzen. Toegang is gratis maar registratie is verplicht: Meldt u hier aan.

Terugblik op NVT Nieuwjaarsreceptie

receptie
princes
Het eerste event dit jaar van NVT en de ambassade met medewerking van NTCC en Stichting Thailand Zakelijk was een groot succes! Met 270 bezoekers, uitgebreid eten en drinken, en fijne muziek van de virtuose Princess Violin werd het een gezellig samenzijn en veelbelovend voor de nog komende evenementen!
Hartelijk dank aan de sponsoren: de Nederlandse Ambassade, Gevah Invest en AGS, worldwide movers.

Registratie 1e Kamer verkiezingen

Op 15 maart 2023 is er een nieuwe verkiezing voor kiezers buiten Nederland: de verkiezing van de leden van het kiescollege voor niet-ingezetenen voor de Eerste Kamer. Deze verkiezing geeft je invloed op de samenstelling van de Eerste Kamer. Tot nog toe konden kiezers buiten Nederland alleen hun stem uitbrengen voor de leden van de Tweede Kamer en voor de Nederlandse leden van het Europees Parlement.
Inmiddels hebben al meer dan 25.000 Nederlanders die in het buitenland wonen zich geregistreerd voor de verkiezing van het kiescollege niet-ingezetenen voor de Eerste Kamer.
Registreren kan nog tot en met 31 januari 2023!
Registratie geldt óók voor kiesgerechtigden die al staan geregistreerd als kiezer voor de Tweede Kamer- en Europees Parlementsverkiezingen.
Registreren is eenvoudig en kan via deze link

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet