Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 53
DATUM: 27 augustus 2022
welkom terug
De NVT organiseert samen met de ambassade ter gelegenheid van de opening van het nieuwe verenigingsjaar een feestelijke bijeenkomst met eten, drank en muziek voor alle Nederlanders en hun partners die zin hebben in een gezellig samenzijn.
Betreft:
Welkom terug party
Tijd:
2022-09-09 18.30-2100 uur
Plaats:
Residentie ambassadeur
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Phloenchit
Er is een buffet met internationale en typisch Nederlandse gerechten en onbe­perkt softdrinks, wijn en bier. Muzikale omlijsting is door een Filipijnse topband en surprise acts!

De toegangsprijs is voor leden van de NVT 500 baht, voor niet-leden 1100 baht.

Aanmelden kan via e-mail naar jaaropening@nvtbangkok.org onder vermelding van alle namen en hun lid status. Omdat het lidmaatschap vóór de datum van het feest afloopt, vragen wij leden tegelijk met de entree ook het lidmaatschap voor het komende jaar te voldoen. U ontvangt een gecombineerde nota.

Wie nu geen lid is kan per 1 september lid worden en direct van de flink gereduceerde ledenprijs gebruik maken voor dit en vele nog komende evenementen voor jong en oud! Laat ons dit weten bij de aanmelding.

Nieuw in Thailand? Kom langs !

nl-amb
Voorafgaand aan de “Welkom terug party” van de NVT en ambassade op vrijdag 9 september is er voor iedereen die de laatste maanden in Thailand is aangekomen om hier voor kortere of langere tijd te wonen en eventueel te werken een kennismakingsbijeenkomst in de kantine van de ambassade.
Vertegenwoordigers van de ambassade, De Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), De Nederlands Thaise kamer van koophandel (NTCC), Stichting Thailand Zakelijk en de Stichting Nederlands onderwijs in Thailand zullen aanwezig zijn om informatie te geven over hun activiteiten.
Deze voorlichting is van 17.00 tot 18.00 en er zijn geen kosten aan verbonden.

Maandelijkse Donderdagborrel

det5-wide
Betreft:
NVT Donderdagborrel
Tijd:
2022-09-01 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det 5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse eerste donderdag van de maand borrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe vrienden onder het genot van een hapje en drankje.

Jaarnota

Een nieuw verenigingsjaar start vanaf 1 september en het belooft een heel mooi jaar te worden waarin we veel leuke en ook nieuwe evenementen gaan uitvoeren. Al onze leden zullen de komende week een nota ontvangen voor het nieuwe seizoen. Hartelijk dank voor uw bijdrage en tot spoedig ziens bij de NVT Bangkok!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah
aa-insurance
b-quik
heineken
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet