Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 06
DATUM: 30 september 2022

Laatste Kans voor Leidens Ontzet met ......

haring
Screen Shot 2022-09-30 at 11.10.53
Ook dit jaar vieren we weer op maandag 3 oktober het "Leidens Ontzet" wat volgens traditie met haring en wittebrood hoort te gaan maar waar we een andere oer-Hollandse twist aan hebben gegeven door er hutspot met worst aan toe te voegen met zilveruitjes en augurkjes.
Betreft:
Leidens Ontzet
Tijd:
2022-10-03 vanaf 18.30 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Dit alles omlijst door fijne live muziek van Rick The Singer in de mooie ambiance van de tuin van Det5. Gratis voor leden NVT, NTCC en Thailand zakelijk. Niet-leden 500 baht, studenten 200 baht, drank voor eigen rekening.
Verplicht vooraf registreren door mail, uiterlijk 1/10, naar haringparty@nvtbangkok.org te sturen onder vermelding van alle namen en hun lidstatus.
De haring wordt gesponsord door de 3 October Vereeniging te Leiden.

Algemene Ledenvergadering NVT

Als u lid van de NVT bent heeft u de uitnodiging voor de ledenvergadering a.s maandag, voorafgaand aan de viering van het Leidens ontzet, ontvangen en misschien heeft u zich al opgegeven hiervoor. De locatie is de Stable Lodge, die naast Det5 ligt. Aanvang is 17.30 stipt.
Mocht u zich nog niet opgegeven hebben maar wel aanwezig willen zijn meldt u zich dan uiterlijk 1/10 aan via secretaris@nvtbangkok.org.

Eerste Donderdagborrel tweede in oktober

det5
Betreft:
Donderdagborrel
Tijd:
2022-10-13 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
In oktober is het niet de eerste donderdag van de maand maar de tweede dat u van harte welkom bent in de tuin van Det5 om onder het genot van een drankje en hapje medelanders te ontmoeten. Naast een uitgebreide Thaise menukaart zijn er ook typisch Nederlandse snacks te verkrijgen.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet