Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 10 DATUM: 13 november 2021

Sinterklaas, hij komt!

stoomboot

Gelukkig hebben wij zojuist vernomen dat Sinterklaas met zijn Pieten ook dit jaar weer naar Thailand komen! Zelfs iets eerder dan andere jaren want op zaterdagmorgen 4 december komen zij langs in de tuin van de Nederlandse ambassade waar alle kinderen natuurlijk klaar staan om ze hartelijk te verwelkomen!

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden ook dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in de voorverkoop verkocht. Leden: volwassenen 250 baht ( kinderen leden gratis). Niet leden: volwassenen en kinderen 500 baht.

U kunt zich natuurlijk altijd nog hier als lid aanmelden.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis koffie of thee en zijn er diverse lekkernijen.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.


Koffieochtend met de nieuwe ambassadeur

koffie

Betreft: Koffieochtend
Tijd: 2021-11-23 10:00-12.00 uur
Plaats: Residentie Ambassadeur
Adres: 106 Thanon Witthayu

Wederom een koffieochtend op de ambassade en deze keer staat het in het teken van de kennismaking met de nieuwe ambassadeur Remco van Wijngaarden.

Na zijn werk als consul in Shanghai zal hij met zijn man en gezin de komende 4 jaar in Bangkok verblijven en wij zijn natuurlijk benieuwd naar zijn eerste indrukken hier en zijn plannen voor de komende jaren.

U kunt zich opgeven via mail naar koffie@nvtbangkok.org. Vergeet u niet om uw identificatie bewijs mee te nemen.


Zeezicht Thonburi

trein

Op dinsdag 16 november gaat Zeezicht een kijkje nemen aan de overkant van de Chao Praya, in Thon buri.

Eerst verzamelen om 10.20 uur bij BTS Krung Thon Buri exit 3, Vandaar met de chauffeurloze Golden Line een stuk de Somdet Chao Phraya road op voor de koffie break en wandeling door het Memorial parkje van wijlen de moeder van Rama IX.

De lunch wordt tot slot gebruikt aan de andere kant van de rivier.

Als u zin heeft om mee te gaan hoeft u zich niet van te voren aan te melden maar gewoon op tijd aanwezig te zijn.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan