NIEUWSBRIEF NR: 09 DATUM: 6 november 2021

Jubileumfeest, laatste kans !

garden

Volgende week zaterdag 13 november is het dan zover! Vanaf 17.00 uur is iedereen die gevaccineerd is van harte welkom in de tuin van het Kempinski hotel op Soi Tonson. Een feestelijke gebeurtenis waar de NVT gezamenlijk met de NTCC en Stichting Thailand Zakelijk hun respectievelijk 80, 30 en 10 jarig bestaan vieren.

Live muziek, entertainment, een 80 jarige reis door de Nederlandse muziek geschiedenis, heerlijk eten en een keur aan alcoholische en non-alcoholische drankjes. Een evenement dat u niet mag missen!

De NVT biedt als verjaardagscadeautje alle NVT leden die komen een extra 200 baht consumpties aan bovenop de standaard 500 baht die iedereen op zijn/haar polsbandje krijgt!

De dress code is cocktail en feestelijk en natuurlijk is een oranje accent altijd welkom.

Mocht u zich in maart of april al aangemeld hebben maar nog niet betaald registreer u dan opnieuw en voor iedereen die alsnog wil komen is dit uw laatste kans. Uiterlijk 9 november moeten uw registratie en betaling binnen zijn. Om alle gegevens van het feest te bekijken en u te registreren, klikt u hier.


Ambassade op tournee

avani

Betreft: Consulair Spreekuur
Tijd: 2021-11-17 13:00-17.00 uur
Plaats: Avani Khon Kaen Hotel
Adres: 999 Moo 4 Prachasamoson rd.

Mededeling van de ambassade

Zoals eerder aangekondigd zal de Ambassade de komende maanden een aantal consulaire spreekuren in Thailand beleggen, in andere steden dan Bangkok. Tijdens deze spreekuren is het voor Nederlanders mogelijk om een paspoort aan te vragen of uw levensbewijs te laten tekenen.

Indien u zich heeft aangemeld voor dit consulaire spreekuur ontvangt u een email met het precieze tijdstip van uw afspraak. Indien u zich niet heeft aangemeld en alsnog gebruik wil maken van dit spreekuur, kunt u tot 12 november 2021 een mail sturen naar: ban-ca@minbuza.nl.

Er zijn nog een paar plekken over en we zullen dan proberen u alsnog in te plannen.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan