NIEUWSBRIEF NR: 08 DATUM: 30 oktober 2021

Jubileumfeest gaat door!

jubileum

Uw geduld en het onze is danig op de proef gesteld maar eindelijk is het nu bevestigd! Het Jubileumfeest op zaterdag 13 november in de fraaie tuin van het Kempinski hotel in Soi Tonson gaat door. Het feest waar de NVT gezamenlijk met de NTCC en Stichting Thailand Zakelijk hun respectievelijk 80, 30 en 10 jarig bestaan vieren.

En als u daar met ons op wilt proosten kan dat o.a. met Heineken 0,0 maar ook met een alcohol houdend drankje. Om alle gegevens van het feest te bekijken en u te registreren, mocht u dat nog niet gedaan hebben, klikt u hier. Uw registratie en betaling moeten uiterlijk 5 november binnen zijn.


Donderdag borrel

det5

Betreft: NVT Donderdag borrel
Tijd: 2021-11-04 18:30
Plaats: Det5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana, Asok
MRT: Sukhumvit

De eerste donderdag van de maand en deze keer kunnen we hoogst waarschijnlijk weer geheel openlijk aan een echte borrel in de gezellige tuin van Det5. Ontmoet oude bekenden en maak kennis met nieuwe medelanders onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom en zoals gebruikelijk zijn er typisch Nederlandse snacks zoals kroketten, bitterballen en erwtensoep te verkrijgen, maar ook een keur aan heerlijke Thaise gerechten.


Sinterklaas

stinterklaas

Wij zijn nog op zoek naar vrijwiligers die op de ochtend zelf willen mee helpen bij de spelletjes en organisatie. Neem even contact op via website of facebook van de NVT.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan