NIEUWSBRIEF NR: 07 DATUM: 23 oktober 2021

Zeezicht, kunst in zicht

museum

Aan het einde van het regenseizoen willen we nog een binnenactiviteit organiseren. We gaan naar het MOCA, het museum van moderne kunst.

Belangstellenden melden zich dinsdag 26 oktober om 10:30 uur in het nieuwe Bang Sue central station, na de betaalpoortjes uitgang nr 3 richting red line.

Dit enorme gebouw is ondergronds goed te bereiken met de MRT blue line.

Tot dinsdag, tot Zeezicht!


Algemene Leden Vergadering NVT, herinnering
vergaderingHierbij willen we alle leden uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering die dit jaar wordt gehouden op woensdag 27 oktober 2021 om 19 uur bij Bistro33 (Sukhumvit soi 33). Daar bespreken we, zoals elk jaar, naast andere zaken de financiële situatie en wordt de bestuurssamenstelling vastgesteld.Op de website kunt u de agenda, de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 27 oktober 2020 en het jaarverslag 2020-2021 vinden.

Enquête

calendar

Om een nog diverser activiteitenaanbod te kunnen verzorgen voor alle leden hebben wij in een vorige nieuwsbrief een enquête verstuurd.

Mocht u deze nog niet ingevuld hebben kijkt u er dan nog even naar via deze link.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan