NIEUWSBRIEF NR: 06 DATUM: 16 oktober 2021

Derde Dinsdag borrel

det5

Betreft: NVT Derde Dinsdag borrel
Tijd: 2021-10-19 18:30
Plaats: Det5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana, Asok
MRT: Sukhumvit

Alweer tijd voor de derde dinsdag van de maand borrel in de gezellige tuin van Det5. Ontmoet oude bekenden en maak kennis met nieuwe medelanders onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom en zoals gebruikelijk zijn er typisch Nederlandse snacks zoals kroketten, bitterballen en erwtensoep te verkrijgen, maar ook een keur aan heerlijke Thaise gerechten.


Jubileum feest

jubileum

We hebben het dit jaar al diverse keren aangekondigd en helaas hebben we het ook even zovele keren weer moeten afzeggen maar het ziet er nu toch naar uit dat het echt door kan gaan op zaterdag 13 november in de fraaie tuin van het Kempinski hotel in Soi Tonson.Het Orange Jubilee feest waar de NVT gezamenlijk met de NTCC en Stichting Thailand Zakelijk hun jubilea vieren en zeker voor de NVT, met 80 jaar de oudste van de drie, een moment om even bij stil te staan om daarna volop door te gaan naar de 100!Op het ogenblik is het nog niet helemaal duidelijk hoeveel mensen we mogen verwelkomen maar iedereen die al betaald heeft kan zeker komen.Als u al geboekt heeft maar nog niet betaald krijgt u bericht van ons zodra we precies weten wat het maximale aantal wordt en kunt u alsnog betalen. Vervolgens komt iedereen aan de beurt die nog niet geboekt heeft.Wij houden u op de hoogte en hopen natuurlijk dat het lukt om met z’n allen een geweldige avond te hebben!


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan