NIEUWSBRIEF NR: 04 DATUM: 4 oktober 2021

Maandelijkse Donderdag borrel

Det5

Betreft: Eerste donderdag van de maand borrel
Tijd: 2021-10-07 18:30-21:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

Zoals iedere eerste donderdag van de maand is het weer tijd om oude bekenden tegen te komen en nieuwe medelanders te ontmoeten in de gezellige tuin van Det5

Iedereen is welkom. Wissel ervaringen en meningen uit onder het genot van een hapje en een drankje.Typisch Nederlandse gerechten als erwtensoep, kroketten en bitterballen zijn te verkrijgen, naast Thaise en westerse gerechten.


Bestuursleden gezocht

bestuursleden

Op 27 oktober wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Waar precies hoort u nog maar het bestuur wil wel al graag aan alle leden vragen of er kandidaten zijn om in het bestuur te komen want we willen graag het nieuwe jaar ingaan met een groep enthousiaste mensen die de bijna 81 jarige vereniging springlevend houden met een aanbod van diverse activiteiten voor alle leeftijden.

De volgende functies zijn nog vacant:

  • Evenementen coordinator
  • Sponsor coordinator

Het is ook mogelijk u op te geven voor de volgende functies als tegenkandidaat van reeds zittende bestuursleden:

  • Secretaris
  • Vicevoorzitter
  • Webmaster

Heel veel tijd gaat het u niet kosten maar het levert wel veel plezier en genoegdoening op!

U kunt zich bij de secretaris opgeven of meer informatie vragen


Terugblik Haring festijn

haring happen

Het was zeker een geslaagde middag en avond waar vele leden en (nog)niet leden zich de haring en andere snacks goed lieten smaken en weer even herinneringen konden ophalen en nieuwe mensen ontmoeten. Het was allemaal prima georganiseerd door eigenaren Bob en Lek van Det5 en hun team.

Evenals vorige jaren werden de haringen weer gesponsord door de 3 october vereeniging uit Leiden waardoor wij deze oeroude traditie van het Leids Ontzet konden voortzetten. Onze hartelijke dank!


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan