NIEUWSBRIEF NR: 01 DATUM: 18 september 2021

Welkom in het nieuwe NVT jaar!

calendar

Per 1 september is het nieuwe verenigings­jaar begonnen, het 81-ste om precies te zijn.

Helaas hebben we de afgelopen tijd veel activiteiten moeten afgelasten of uitstellen. Om te beginnen natuurlijk het jubileumfeest dat we gezamenlijk met NTCC en Stichting Thailand zakelijk zouden vieren. Maar het is zeker nog niet van de baan en we hopen het echt later in het jaar toch te kunnen laten doorgaan.

Andere evenementen zoals de barbecue bij het begin van het verenigingsjaar en het haringfestijn voor het Leidens ontzet dat vorig jaar zo geslaagd was staan nog op het programma. Het bestuur heeft nog vele andere nieuwe ideeën en staat te popelen om ze uit te voeren maar helaas is alles afhankelijk van de restricties voor Covid.

Namens het bestuur wensen we al onze leden een goed jaar en hopen iedereen snel weer te mogen ontmoeten op een van de activiteiten van NVT Bangkok.


Enquête

calendar

Om een nog diverser activiteitenaanbod te kunnen verzorgen voor alle leden hebben wij in een vorige nieuwsbrief een enquête verstuurd.

Mocht u deze nog niet ingevuld hebben kijkt u er dan nog even naar via deze link.


Nota

Wegens de beperkte activiteiten in het afgelopen seizoen geeft de NVT alle leden die ons trouw bleven eenmalig 50% korting op de contributie. De gereduceerde contributienota hebben de bestaande leden inmiddels ontvangen en we vragen u vriendelijk die te voldoen mocht u dat nog niet gedaan hebben. Het blijkt dat sommige nota’s in de spamfolder terechtkomen. Controleer uw inbox.


Dinsdagborrel

borrelhapje

Betreft: NVT Dinsdag borrel
Tijd: 2021-09-21 18:00-20:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

De derde dinsdag van de maand komt er weer aan dus tijd voor de gebruikelijke NVT-borrel. Natuurlijk nog wel met beperkende regels, zoals aantal mensen per tafel en sluitingstijd. Deelname is voor ieders eigen verantwoordelijkheid.

Iedereen is welkom. Wissel ervaringen en meningen uit met landgenoten. Typisch Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen zijn te verkrijgen, naast Thaise en westerse gerechten.

Let op: we beginnen eerder dan gewoonlijk in verband met de sluiting om 20:00 uur en de lock down om 21.00 uur, maar daarom niet minder gezellig!


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan