NIEUWSBRIEF NR: 42 DATUM: 31 augustus 2021

Maandborrel

Det5

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2021-09-02 18:00-20:30
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

De eerste donderdag van de maand en we dachten dat de maandborrel bij Det5 ook deze keer weer niet door kon gaan maar er gloort licht want het kan wel en de wat vreemde regel dat alleen gevaccineerden welkom zouden zijn is gelukkig weer ingetrokken. Natuurlijk nog wel de gebruikelijke regels van beperkt aantal mensen per tafel etc. Deelname is voor ieders eigen verantwoordelijkheid.

Iedereen is welkom. Houd uw Nederlandse taal bij, wissel ervaringen en meningen uit met landgenoten. Typisch Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen zijn te verkrijgen, naast Thaise en westerse gerechten.

Let op: we beginnen eerder dan gewoonlijk in verband met de lock down tijd van 21.00 uur maar daarom niet minder gezellig!


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan