NIEUWSBRIEF NR: 41 DATUM: 28 augustus 2021

Terugblik op vaccinatie actie NVT

vaccinatie vimut

We kunnen rustig stellen dat de Covid-19 vaccinatie actie waar de NVT Bangkok aan heeft meegewerkt samen met de NTCC en de Singapore Chamber of Commerce succesvol is geweest.

In bet splinternieuwe Vimut ziekenhuis in Bangkok zijn er gedurende vier dagen vaccinaties toegediend aan een paar honderd leden en niet-leden uit heel het land die via berichten op diverse media hadden gehoord over deze mogelijkheid. In eerste instantie ging het om het AstraZeneca vaccin maar afgelopen weekend was het Pfizer, dat gedoneerd werd door de Amerikaanse regering.

De organisatie in het ziekenhus verliep zeer soepel en we hopen natuurlijk dat er een vervolg komt voor degenen die zich nog niet gemeld hebben. Het blijft echter onvoorspelbaar of en wanneer dat eventueel plaats gaat vinden. Maar we houden u op de hoogte en mocht u vragen hebben kunt u ons natuurlijk altijd even mailen.


Hoe gaan we verder? U mag het zeggen!

enquete

Een nieuw verenigingsjaar gaat beginnen en natuurlijk hopen we van harte dat het weer mogelijk wordt om bij elkaar te komen tijdens de maandelijkse borrel avonden, de diverse evenementen en excursies etc.

Dit jaar bestaat de NVT Bangkok 80 jaar en dat hadden we graag groots willen vieren, samen met de 30 jarige NTCC en de 10 jarige Stichting Thailand Zakelijk. Helaas is dat tot nu toe vanwege de pandemie nog niet gelukt.

2021 gaat nog even door dus we blijven graag optimistisch en gaan er nu van uit dat we toch dit jaar nog iets feestelijks kunnen organiseren.

Om nog beter te weten wat u van ons verwacht willen wij graag alle leden , maar met nadruk ook de niet leden vragen om een korte enquete in te vullen waarin u kunt aangeven hoe de NVT met haar 80 jaren voor iedereen toch springlevend kan zijn cq weer kan worden. Klikt u hier om uw mening te geven.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan