NIEUWSBRIEF NR: 40 DATUM: 21 juli 2021

Vaccinatie voor Nederlanders in Thailand, nieuwe kans!

vaccinatie vimut

Afgelopen maandag lukte het een 200-tal expats de eerste AstraZeneca prik te krijgen in het splinternieuwe Vimut ziekenhuis in Bangkok. Dit was een initiatief van een aantal buitenlandse kamers van koophandel waaronder de NTCC die zo vriendelijk was ook de NVT erbij te betrekken.

Mocht u denken: daar had ik ook graag bij willen zijn dan is er een nieuwe kans want er komt een volgende ronde. Ook weer in het Vimut ziekenhuis. De datum is nog niet bekend maar zal komende week of net de week daarna zijn. In ieder geval wordt het een paar dagen van te voren aangekondigd dus ook als u van buiten Bangkok komt is er voldoende tijd om het te regelen en vaccinatie is een geldige reden om te mogen reizen!

De vaccinaties zijn gratis en u moet alleen uw paspoort meenemen voor identificatie. Na afloop krijgt u een bewijs van de vaccinatie met AstraZeneca mee en een datum voor de volgende prik, 12 weken daarna. U kunt een aanmeldformulier aanvragen via dit emailadres en het na invulling voor zaterdag retourneren.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan