NIEUWSBRIEF NR: 37 DATUM: 26 juni 2021

Maandborrel

Det5

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2021-07-01 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

De eerste donderdag van de maand houdt de NVT zoals gewoonlijk een borrel bij Det5. Begin deze maand was in een aangepaste vorm, en ook de komende borrel van 1 juli zijn deze regels, zoals het er nu naar uitziet, nog van toepassing: beperkt aantal mensen per tafel en geen alcohol. Deelname is voor ieders eigen verantwoordelijkheid.

Iedereen is welkom. Houd uw Nederlandse taal bij, wissel ervaringen en meningen uit met landgenoten. Typisch Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen zijn te verkrijgen, naast Thaise en westerse gerechten.


Afscheid ambassadeur op de residentie

Kees Rade koffie

Betreft: Koffieochtend
Tijd: 2021-07-06 10:00 – 12.00
Plaats: Nederlandse Residentie
Adres: 106 Thanon Witthayu
BTS: Phloen Chit

Op dinsdag 6 juli houdt de NVT een bijzondere koffieochtend want we nemen afscheid van onze ambassadeur Kees Rade en zijn echtgenote Katharina Cornaro. Wij horen graag hoe zij terugkijken op hun tijd in Thailand en natuurlijk is er volop gelegenheid tot vragen stellen. Evenals bij de kennismaking met Kees en Katharina zal Henry in ‘t Zandt het gesprek begeleiden.

De bijeenkomst is voor iedereen gratis toegankelijk na aanmelding hier.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan