NIEUWSBRIEF NR: 35 DATUM: 29 mei 2021


Maandborrel

Det5

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2021-06-03 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

De eerste donderdag van de maand houdt de NVT gewoonlijk een borrel bij Det5. Vorige maand afgelast maar deze maand hebben we besloten hem wel door te laten gaan in een aangepaste vorm. Wij houden ons natuurlijk aan de richtlijnen van de overheid zoals beperkt aantal mensen per tafel en geen alcohol. Deelname is voor ieders eigen verantwoordelijkheid.

Iedereen is welkom. Houd uw Nederlandse taal bij, wissel ervaringen en meningen uit met landgenoten. Typisch Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen zijn te verkrijgen, naast Thaise en westerse gerechten.


Even voorstellen

Mijn naam is Nicole Hammer en ik woon sinds twee jaar met mijn man en drie kinderen in Bangkok. De afgelopen twee jaar ben ik actief geweest in de Sinterklaas commissie en nu neem ik de taak van Dick als penningmeester over.

Naast de taak als penningmeester help ik graag mee met het organiseren van activiteiten en het aantrekken van nog meer leden. Ik hoop zodra het weer mogelijk is vele van jullie te mogen ontmoeten.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan