NIEUWSBRIEF NR: 33 DATUM: 8 mei 2021


Dodenherdenking

Ter herdenking van de doden in de Tweede Wereldoorlog legden de Nederlandse ambassade, stichting Thailand zakelijk, NTCC en de gezamenlijke Nederlandse Verenigingen Bangkok, Pattaya en Hua Hin-Chaam op sobere wijze kransen bij de vlag. Vanwege de dreiging van COVID-19 was er geen publiek, werd er geen toespraak gehouden, blies er geen trompet de Last Post en werd het volkslied niet ten gehore gebracht. De stilte was des te indrukwekkender.


Begroting en huishoudelijk reglement

Op 10 april 2021 is in nieuwsbrief 29 aan alle leden een virtuele buitengewone ledenvergadering (BALV) aangekondigd. Daarbij zijn voorstellen van het bestuur meegestuurd voor de begroting voor het verenigingsjaar 2021/2022 en voor een herzien huishoudelijk reglement. Daarbij werd gesteld dat tot 30 april bezwaar kon worden aangetekend.

In zijn vergadering van 6 mei 2021 heeft het bestuur vastgesteld dat er geen bezwaren waren. Daarom heeft het bestuur beide documenten als aangenomen verklaard.

Het huishoudelijk reglement kunt u vinden op de website. De begroting is alleen beschikbaar voor leden en reeds in hun bezit via de genoemde nieuwsbrief.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan