NIEUWSBRIEF NR: 28

DATUM: 3 april 2021


Nederlands Oranje Jubileum

80 jaar NVT, 30 jaar NTCC, 10 jaar STZ

jubileum

Betreft: Jubileumfeest
Tijd: 2021-04-24 17:00-22:30
Plaats: Sindhorn Kempinski
Adres: Soi Tonson
BTS: Chit Lom

Het wordt een gezellige feestavond met live muziek, DJ en een reis door 80 jaren Nederlands lied, gevierd in de prachtige tuin van hotel Sindhorn Kempinski (kaart) in Soi Tonson. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen tegen schappelijke prijzen.

Vanwege Covid-19 mogen er maximaal 300 gasten komen. Voor NVT leden zijn er speciale tickets verkrijgbaar: bestel hier een kaartje. Gelieve voor elk lid de gegevens afzonderlijk in te vullen.

Van de prijs van de tickets wordt een gedeelte als krediet voor snacks en drankjes op een uitgereikt polsbandje geladen. Er zijn speciale prijzen voor leden van NVT/NTCC/STZ.

  • leden, 16 jaar en ouder: THB 1000, waarvan THB 500 krediet
  • niet-leden, 16 jaar en ouder: THB 1500, waarvan THB 500 krediet
  • leden, tot 16 jaar: THB 500, waarvan THB 250 krediet
  • niet-leden, tot 16 jaar: THB 750, waarvan THB 250 krediet

Bovendien krijgen alle deelnemende volwassen NVT leden van de NVT nog eens THB 200 krediet extra mee. Mocht u nog geen lid zijn kunt u zich eerst hier aanmelden. Hint: voor wie niet eerder lid was kost het lidmaatschap vanaf 1 april slechts 500 baht voor de rest van het huidige seizoen en nog minder voor senioren


Koffieochtend in de residentie

Koffieochtend

Afgelopen dinsdag was er, na lange onderbreking vanwege Covid-19, weer een koffieochtend in de residentie van de ambassadeur. Onderwerp was het Wereld Voedsel Programma (WFP) van de Verenigde Naties (UN), dat als doel heeft de voedselsituatie van de armste bevolkingsgroepen in de wereld te verbeteren. Joan Fleuren vertelde over het werk van deze organisatie, waar hij 30 jaar voor heeft gewerkt. Het werd een interessant verhaal met een mengeling van formele en praktische aspecten van het werk, aangevuld met een schets van persoonlijke ervaringen en omstandigheden.


Stemmen van kiezers in het buitenland

TK2021

Van de bijna 93.000 geregistreerde kiesgerechtigde Nederlanders in het buitenland maakte 68,5% gebruik van dit recht. In bovenstaand schema is te zien dat de verdeling van de stemmen in grote lijnen overeenkomt met die in Nederland. Vooral Groenlinks blijkt erg geliefd, evenals VVD en D66. Deze laatste partij trouwens minder dan in 2017. Erg groot is de invloed van de Nederlanders in het buitenland overigens niet. Alle uitgebrachte stemmen samen zijn minder dan de kiesdeler van ongeveer 70.000 stemmen die nodig zijn voor een zetel.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan