NIEUWSBRIEF NR: 27

DATUM: 27 maart 2021


Maandborrel

Net als elke eerste donderdag van de maand houdt de NVT op 1 april de maandborrel in DET5 waar een hoek speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

U kunt bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom. Typisch Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen zijn te verkrijgen, naast Thaise en westerse gerechten.

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2021-04-01 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

Alles natuurlijk binnen ieders verantwoordelijkheid met betrekking tot de Covid maatregelen zoals die dan gelden.


Koffieochtend: “WFP wint Nobelprijs voor de Vrede 2020”

WFP

koffie

Op dinsdag 30 maart houdt de NVT een koffieochtend met titel “WFP wint Nobelprijs voor de Vrede 2020. WFP? Nooit van gehoord”. Het Wereld Voedsel Programma (WFP) binnen de Verenigde Naties (UN) wil de voedselsituatie van de armsten in de wereld verbeteren. Vooral door noodhulp na geweld of rampen, maar ook door langdurige verbeteringen. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk na aanmelding.

Joan Fleuren, die 30 jaar in diverse landen voor het WFP heeft gewerkt vertelt over de programma’s en zijn ervaringen met de praktijk. Toegang gratis van 10:00 to 12:00 in de residentie van de ambassadeur na aanmelding bij koffie@nvtbangkok.org.

Betreft: Koffieochtend
Tijd: 2021-03-30 10:00 – 12.00
Plaats: Nederlandse Ambassade
Adres: 106 Wittayu Road
BTS: Phloen Chit


Nederlands Oranje Jubileum

80 jaar NVT, 30 jaar NTCC, 10 jaar STZ

jubileum

Het wordt een gezellige feestavond met live muziek, DJ en een reis door 80 jaren Nederlands lied, gevierd in de prachtige tuin van hotel Sindhorn Kempinski (kaart) in Soi Tonson. Hapjes en drankjes zijn te verkrijgen tegen schappelijke prijzen.

Vanwege Covid-19 mogen er maximaal 300 gasten komen. Tot 31 maart zijn er speciaal voor de NVT een beperkt aantal tickets gereserveerd: nog enkele dagen om een kaartje te bestellen. Gelieve voor elk lid de gegevens afzonderlijk in te vullen.

Betreft: Jubileumfeest
Tijd: 2021-04-24 17:00-22:30
Plaats: Sindhorn Kempinski
Adres: Soi Tonson
BTS: Chit Lom

Van de prijs van de tickets wordt een gedeelte als krediet voor snacks en drankjes op een uitgereikt polsbandje geladen. Er zijn speciale prijzen voor leden van NVT/NTCC/STZ.

  • leden, 16 jaar en ouder: THB 1000, waarvan THB 500 krediet
  • niet-leden, 16 jaar en ouder: THB 1500, waarvan THB 500 krediet
  • leden, tot 16 jaar: THB 500, waarvan THB 250 krediet
  • niet-leden, tot 16 jaar: THB 750, waarvan THB 250 krediet

Bovendien krijgen alle deelnemende volwassen NVT leden van de NVT nog eens THB 200 krediet extra mee. Mocht u nog geen lid zijn kunt u zich eerst hier aanmelden. Hint: voor wie niet eerder lid was kost het lidmaatschap slechts 600 baht voor de rest van het huidige seizoen en nog minder voor senioren.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan