NIEUWSBRIEF NR: 26

DATUM: 21 maart 2021


Dutch Jubilee Orange party

80 jaar NVT, 30 jaar NTCC, 10 jaar STZ

120 jaar belangenbehartiging en sociaal welzijn van en voor Nederlanders in Thailand, als dat niet een feestje waard is!

jubileum

In de prachtige tuin van het pas geopende Sindhorn Kempinski Hotel (kaart) in Soi Tonson Bangkok from 17:00 – 22:30 op zaterdag 24 april 2021.

Ondanks en met inachtneming van de Covid restricties gaat het een chique, muzikale en gezellige feestavond worden. Live muziek, DJ en een reis door 80 jaren Nederlands lied. Culinaire lekkernijen, een keur aan drankjes, Nederlandse snacks en Heineken bier zijn te verkrijgen tegen zeer schappelijke prijsjes. Kledingadvies: feestelijk zomers met een toefje oranje als toevoeging.

Vanwege overheidsregels mogen wij slechts maximaal 300 gasten ontvangen dus verwachten we dat het snel vol zal zijn. Speciaal voor de NVT leden zijn een aantal tickets gereserveerd maar daarvoor moet men zich aanmelden vóór 31 maart 2021. Reserveer snel als lid uw ticket. Gelieve de “attendee” gegevens voor iedere persoon afzonderlijk in te vullen.

Van de prijs van de tickets wordt een gedeelte als krediet voor snacks en drankjes op een uitgereikt polsbandje geladen. Er zijn speciale prijzen voor leden van NVT/NTCC/STZ.

Betreft: Jubileumfeest
Tijd: 2021-04-24 17:00-22:30
Plaats: Sindhorn Kempinski
Adres: Soi Tonson
BTS: Chit Lom

  • leden, 16 jaar en ouder: THB 1000, waarvan THB 500 crediet
  • niet-leden, 16 jaar en ouder: THB 1500, waarvan THB 500 crediet
  • leden, tot 16 jaar: THB 500, waarvan THB 250 crediet
  • niet-leden, tot 16 jaar: THB 750, waarvan THB 250 crediet

Bovendien krijgen alle deelnemende volwassen NVT leden van de NVT nog eens THB 200 crediet extra mee. Mocht u nog geen lid zijn kunt u zich eerst hier aanmelden.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan