NIEUWSBRIEF NR: 23

DATUM: 27 februari 2021


Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 4 maart, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom.

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2021-03-04 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

Alles natuurlijk binnen ieders verantwoordelijkheid met betrekking tot de Covid maatregelen zoals die dan gelden.


NVT Zeezicht gaat eco

Zeezicht Zeezicht

Midden in Phra Khanong Nuea ligt een groot terrein, de Sansiri backyard community, waar getuinierd wordt, legkippen scharrelen, ganzen oud worden en tilapia gekweekt wordt.

Voor iedereen die van planten en gezonde groenten houdt is dit een bezienswaardige lokatie met ook nog een winkel. Bovendien kan bij een schaduwrijke uitspanning heerlijk geluncht kan worden.

Belangstelling? Kom dinsdag 2 maart om 11 uur op BTS On Nut exit 1. Vooraf aanmelden hoeft niet.


Immigratiediensten

immigration immigration immigration

Een aantal diensten van Immigration Division 1, die gewoonlijk in Chaeng Wattana geregeld worden, zijn al geruime tijd verplaatst naar een kantoor elders, het Mueang Thong Thani Immigration Counter in Pak Kret bij Nonthaburi (vlak bij de IMPACT Arena). Hier kan men nu terecht voor: persoonlijke afhandeling 90 dagen melding, Certificate of Residence, TM-30 melding en verlenging van een toeristenvisum.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan