NIEUWSBRIEF NR: 22

DATUM: 13 februari 2021


Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 16 februari) is er een maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom. Alles natuurlijk binnen ieders verantwoordelijkheid met betrekking tot de Covid maatregelen zoals die dan gelden.


Puzzelrit

puzzelrit

De NVT Pattaya organiseert op zaterdag 27 februari weer een puzzelrit of autorally met als start- en eindpunt Bang Saen. Hieraan doen ook de andere Nederlandse Verenigingen mee. In de nieuwsbrief van NVT Pattaya staat alle nodige informatie. Iedereen kan zich daar aanmelden, de deelname bedraagt 1200 baht per persoon (inclusief koffie, een paar drankjes, lunch en diner). Voor leden van de NVT Bangkok is de deelname 1000 baht en men kan zich als NVT Bangkok-lid hier aanmelden. Kinderen tot drie jaar zijn gratis, tot 10 jaar halve normale- of ledenprijs.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan