NIEUWSBRIEF NR: 20

DATUM: 30 januari 2021


Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 4 februari, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd. Alles natuurlijk binnen ieders verantwoordelijkheid met betrekking tot de Covid maatregelen zoals die dan gelden.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom. </p

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2021-02-04 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana


An offer you can’t refuse…

Godfather

Wie is er niet op een of andere manier opgegroeid met The Godfather? Bijna iedereen heeft wel één of meer delen gezien, maar hoe zat het ook alweer? Om het allemaal nog eens op een rij te zetten organiseert de NVT filmclub voor iedereen die eens lekker onderuit de hele cyclus wil zien op zaterdag 6 februari een speciaal filmevenement waarop alle drie de films worden vertoond.

We doen dit in de huiskamer op een groot scherm. Er wordt gezorgd voor eten en drinken waaraan ook de NVT bijdraagt. Daarnaast worden de kosten hoofdelijk omgeslagen.

We beginnen om 1 uur ‘s middags en de voorstelling eindigt even na middernacht. Leden die geen paardenhoofd in bed willen vinden kunnen zich hier aanmelden. Na de vorige nieuwsbrief was er een storing in de emailserver, maar het adres werkt nu wel. Na aanmelding krijgt u een email met alle details. Het aantal plaatsen is beperkt.


In Thailand tijdens Corona

covid

In Thailand wonen heel veel Nederlanders. Natuuurlijk diegenen die de keuze hebben gemaakt hier te gaan wonen en er al jaren zijn. Er is echter ook een groep die graag in Thailand is, maar wat minder permanent. Die Nederlanders moeten enigszins tegen wil en dank het verblijf verlengen tot de pandemie is bedwongen en reizen weer mogelijk is.

Voor wie de pil bitter is: een opsteker. We weten nu dat deze ook verguld is. Maar eigenlijk wisten we het al. Thailand staat nummer 4 op een door het Lowy Institute gemaakte wereldranglijst wat betreft het beheersen van de uitbraak. Voor wie terug verlangt naar Nederland, bedenk dat ons land op nr. 75 staat, tussen Rusland en Turkije. Wacht het in dit prachtige en soms toch wel goed georganiseerde land (met ook nog eens het snelste internet ter wereld) rustig af.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan