NIEUWSBRIEF NR: 19

DATUM: 16 januari 2021


Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 19 januari) is er een (alcoholvrije) maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom. Dit alles natuurlijk binnen ieders verantwoordelijkheid met betrekking tot de Covid regels.


Jubileumfeest: Dutch Jubilee

jubileum

In januari 1941 (een exacte datum is niet bekend) werd in Bangkok de Nederlandse Vereniging Thailand opgericht door een aantal Nederlanders die elkaar wilden steunen in de moeilijke oorlogsjaren. De Vereniging heeft daarna voor veel Nederlanders in Thailand een – steeds veranderende – rol gepeeld in het sociale en culturele leven.

Nog altijd is de Vereniging met haar 80 jaren springlevend en dat is te danken aan de leden die de Vereniging maken en gemaakt hebben tot wat zij is. Deze leden verdienen een felicitatie en met en voor hen willen we een feest organiseren (met de eveneens jubilerende NTCC en STZ), zoals al eerder werd aangekondigd.

Vanwege de huidige lock down moeten de plannen voor het feest en helaas ook voor de autorally even in de ijskast, maar we komen er zeker op terug zodra de toestand dat toelaat. Houd de berichtgeving in de gaten.

 


An offer you can’t refuse…

Godfather

Wie is er niet op een of andere manier opgegroeid met The Godfather? Bijna iedereen heeft wel één of meer delen gezien, maar hoe zat het ook alweer? Om het allemaal nog eens op een rij te zetten organiseert de NVT fimclub voor iedereen die eens lekker onderuit de hele cyclus wil zien op zaterdag 6 februari een speciaal filmevenement waarop alle drie de films worden vertoond.

We doen dit in de huiskamer op een groot scherm. Er wordt gezorgd voor eten en drinken waaraan ook de NVT bijdraagt. Daarnaast worden de kosten hoofdelijk omgeslagen.

We beginnen om 1 uur ‘s middags en de voorstelling eindigt even na middernacht. Voorkom een paardenhoofd in bed, leden kunnen zich hier aanmelden. Na aanmelding krijgt u een email met alle details. Het aantal plaatsen is beperkt, maar het gaat alleen door bij voldoende belangstelling.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan