NIEUWSBRIEF NR: 18

DATUM: 9 januari 2021


De NVT en de lockdown

lockdown

Na een betrekkelijk onbezorgde periode is Thailand nu, net als veel andere landen, opnieuw in een (gedeeltelijke) lockdown. Helaas heeft ook hier het onverantwoordelijk gedrag van enkelen geleid tot overlast voor velen.

De NVT zal de activiteiten voortzetten voor zover dat mogelijk is. Dat betekent dat de (alcoholvrije) borrels zoals het er nu naar uitziet kunnen doorgaan, zo lang als DET5 open kan blijven. Dit alles uiteraard binnen de eigen verantwoordelijkheid en het inachtnemen van de Covid-regels. De autorally blijft nog even in beeld, hierover volgt later meer informatie.

We hopen met u dat we snel weer uit deze ongemakkelijke situatie verlost zijn en dat de NVT weer wat kan organiseren.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan