NIEUWSBRIEF NR: 16

DATUM: 26 december 2020


Zeezicht vlak voor Nieuwjaar

Zeezicht

Op dinsdag 29 december sluiten we dit merkwaardige jaar af met een Zeezicht excursie over water naar de rivier. We nemen de nieuwe fluisterboot bij Hua Lamphong over het kanaal Phadung Krung Kasem. Bijna geluidloos varen we langs de randen van Chinatown in een grote bocht naar de laatste halte aan de rivier. Daar vinden we een bijzondere vismarkt met een Thaise culturele traditie. Na het zien van zoveel vis lokt een restaurant aan de rivier dat we via een sluip-door-kruip-door weggetje gaan bereiken. Hier sluiten we onze laatste (12e) Zeezicht excursie van dit jaar af. Zin om mee te gaan? Kom dinsdag 29 december om 10.45 uur bovenaan uitgang 2 van MRT Hua Lamphong. Aanmelden is niet nodig.


NVT Nieuwjaarsborrel

Oliebollen

Betreft: NVT Nieuwjaarsborrel
Tijd: 2021-01-07 19:00
Plaats: DET5
Adres: 40 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

Op 7 januari willen we het nieuwe jaar inluiden met onze traditionele borrel vergezeld van oliebollen en appelflappen. Gratis voor leden van de NVT, evenals een eerste drankje. Zoals altijd is iedereen welkom om het glas te heffen op een hopelijk goed en gezond jaar.


Jubileumfeest: Dutch Jubilee Party

Jubileum

In januari 2021 is de NVT jarig en wordt 80 jaar. Hoewel hoogbejaard is de vereniging nog altijd springlevend en organiseert allerlei activiteiten. In al die jaren is er natuurlijk enorm veel veranderd, maar de vereniging heeft voor heel veel Nederlanders in Thailand door de jaren heen op een of andere manier altijd een rol gespeeld.

Zo’n jubileum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Omdat ook de NTCC (30 jaar) en de Stichting Thailand Zakelijk (10 jaar) iets te vieren hebben, organiseren we een gezamenlijk feest. Dit zal worden gehouden op donderdag 21 januari met een buffet en muziek in het Ramada Plaza by Wyndham Menam Riverside Hotel.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Zet de datum alvast in de agenda, we maken binnenkort verdere details bekend.


Autorally

Terug van weggeweest: de autorally op 6 februari 2021. Het was jarenlang een van de hoogtepunten van het NVT verenigingsjaar: de autorally, een leuk weekend voor het hele gezin, een boeiende puzzelrit door een onbekend stukje Thailand. Daarna een gezellige avond op de plek van bestemming met overnachting.

Dit jublileumjaar wordt er samen met de NVT Pattaya en de NTCC weer een autorally georganiseerd. Houd dat weekend vrij want dit wilt u niet missen! Meer details volgen spoedig


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan