NIEUWSBRIEF NR: 14

DATUM: 12 december 2020


Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 15 december) is er een maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom.


NVT Zeezicht in het water

Zeezicht

Op 8 december gingen 12 personen op pad naar Samut Prakan om het restaurant op de pier bij het Bang Pu Nature Education Center eer aan te doen. We volgden de hele BTS Sukhumvitlijn zuidoostwaarts en kozen bij Kheha voor een songthaew die ons op echt Thaise wijze redelijk gerieflijk naar de pier bracht. De rest laat zich raden: veel visgerechten, veel water en een mooie foto.

De volgende Zeezicht excursies zijn gepland op 29 december (fluisterboten, “thambun vis” en kruip-door-sluip-door naar een riverview restaurant) en op 19 januari (vanuit Pak Nam naar een eilandje aan de overkant met een fort met een raadsel). Tot dan wellicht.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan