NIEUWSBRIEF NR: 12

DATUM: 28 november 2020


Sinterklaas op de ambassade!

Sinterklaas

Sinterklaas is aangekomen in Thailand, we hebben hem op de boot kunnen zien. Natuurlijk moet hij net als iedereen in quarantaine tot 5 december. Dat kan op de ambassade waar een mooie kamer voor hem is klaargemaakt. Af en toe maakt hij een wandeling in de prachtige tuin waar ook het Sinterklaasfeest wordt gevierd. Hij verheugt zich er heel erg op, zorg dat je er bij bent!

De NVT organiseert voor haar leden het Sinterklaasfeest op 5 december 2020 van 09.30 – 12.00 uur in de tuin van de residentie.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden ook dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. De toegang voor leden bedraagt 250 baht (hun kinderen gratis), voor niet-leden is de toegangsprijs 500 baht (volwassenen en kinderen).

U kunt zich natuurlijk altijd als lid aanmelden. Bedenk dat we zonder leden in de toekomst geen evenementen meer kunnen organiseren.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis ijs, koffie of thee en zijn er lekkernijen.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.

Banketstaven

Een ambachtelijk bereide banketstaaf kan vooraf bij de bakker besteld worden via email of via 06-1334-4314. Hier krijgt u alle informatie.


Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 3 december, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom. </p

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2020-12-03 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana


Erelid opnieuw geëerd

Lucy

In maart 2019 vetrok ons erelid Lucie Horn uit Thailand, waar ze 53 jaar gewoond heeft, om in Nederland bij haar kinderen te zijn. In Thailand werd ze in 1990 wegens haar verdiensten voor de NVT benoemd tot erelid.

Terug in Nederland kruipt het bloed waar het niet gaan kan en doet ze in haar woonplaats Steenwijk opnieuw allerlei vrijwilligerswerk.

Hiervoor kreeg ze uit handen van Statenlid Fred Kerkhof de Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020 uitgereikt.

Wij zijn opnieuw trots op haar en feliciteren Lucie vanuit het verre Bangkok, waar we haar niet zijn vergeten.


Zin in een feestje?

NTCC

Op 1 december organiseert de NTCC een feestelijke avond in de BarSu bar van het Sheraton Grande Sukhumvit Hotel. Mede-gastheren zijn BeluThai en de Britse Kamer van Koophandel. Vanaf 18.30 tot laat in de avond is er muziek van de housebands van BarSu. Ook NVT leden zijn van harte welkom. Voor drankjes gelden speciale prijzen en aanmelden is niet nodig. Loop gewoon naar binnen.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan