NIEUWSBRIEF NR: 11

DATUM: 21 november 2020


Sinterklaas is in Bangkok!

Sinterklaas

De stoomboot uit Spanje is aangekomen in Thailand. In de haven van Bangkok is Sinterklaas overgestapt op een kleinere boot die hem naar de ambassade brengt. Daar moet hij in quarantaine tot 5 december. Zie je hem staan? Gelukkig heeft hij in Bangkok een heleboel hulp-Pieten die hier al waren en die over de stad zijn uitgezwermd om cadeautjes in de schoen te doen.

De NVT organiseert voor haar leden het Sinterklaasfeest ‘s ochtends op 5 december 2020 in de tuin van de residentie.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden ook dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. De toegang voor leden bedraagt 250 baht (kinderen gratis), voor niet-leden is de toegangsprijs 500 baht (volwassenen en kinderen).

U kunt zich natuurlijk altijd als lid aanmelden. Bedenk dat we zonder leden in de toekomst geen evenementen meer kunnen organiseren.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis ijs, koffie of thee en zijn er lekkernijen.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.

Banketstaven

Een ambachtelijk bereide banketstaaf kan vooraf bij de bakker besteld worden via email of via 06-1334-4314. Hier krijgt u alle informatie.


Zin in een feestje?

NTCC

Op 1 december organiseert de NTCC een feestelijke avond in de BarSu bar van het Sheraton Grande Sukhumvit Hotel. Mede-gastheren zijn BeluThai en de Britse Kamer van Koophandel. Vanaf 18.30 tot laat in de avond is er muziek van de housebands van BarSu. Ook NVT leden zijn van harte welkom. Voor drankjes gelden speciale prijzen en aanmelden is niet nodig. Loop gewoon naar binnen.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan