NIEUWSBRIEF NR: 09

DATUM: 7 november 2020


Sinterklaas komt naar Bangkok!

Det5

Uit zeer betrouwbare bron vernamen wij dat Sinterklaas dit jaar weer naar Bangkok komt. Het is wel even spannend geweest vanwege de wereldwijde coronavirus uitbraak.

Maar heel binnenkort zal hij in Spanje aan boord gaan van zijn stoomboot en koers zetten naar Thailand.

Daar moet hij dan eerst met zijn Pieten in quarantaine. Gelukkig heeft de ambassade een kamer voor hem waar hij op zijn gemak kan blijven en alvast aan de warmte wennen. Helaas mag vanwege Covid het paard niet mee, daar zitten teveel risico’s aan.

Net als in voorgaande jaren wordt Sinterklaas op 5 december om 10 uur ontvangen op het terrein van de Nederlandse ambassade. We hopen dat heel veel kinderen aan dit feest kunnen meedoen.

Vanaf nu begint de inschrijving voor de vroege vogels en via deze nieuwsbrief houden we iedereen van de verdere ontwikkelingen op de hoogte.

De NVT organiseert voor haar leden weer het Sinterklaasfeest ‘s ochtends op 5 december 2020 in de tuin van de residentie.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden ook dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. Tot en met 14 november, tijdens de bootreis van de Sint, geldt een speciaal “vroege vogels tarief” van 200 baht voor leden van de NVT (kinderen van leden gratis). Ook anderen kunnen komen, de toegang voor niet-leden bedraagt tot en met 14 november 450 baht (volwassenen en kinderen). Daarna worden de genoemde bedragen 250 baht resp. 500 baht.

U kunt zich natuurlijk altijd als lid aanmelden. Bedenk dat we zonder leden in de toekomst geen evenementen meer kunnen organiseren.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis ijs, koffie of thee en zijn er lekkernijen

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.


Wie zoet is krijgt lekkers…

Pepernoten

Met zijn allen kijken hoe Sinterklaas in Nederland aankomt en tegelijk lekkere pepernoten bakken.

Op zaterdag 14 november kunnen we dit op een groot scherm zien. We doen dat in The Athenee hotel (61 Thanon Witthayu), tegenover de ambassade.

Het programma start om 17.00 uur maar u bent van harte welkom vanaf 16.30 uur.

Voordat het programma begint kunnen u en de kinderen gebruik maken van het zwembad dat naast het pepernoten festijn ligt! Kleedruimtes zijn aanwezig.

Alles is voor de kinderen inclusief: activiteiten, snacks, water, sapjes, kinderbuffet met miniburgers, pasta, pizza, en nog veel meer. Voor de volwassenen: koffie, thee, water, sapjes en alcoholische drankjes twee voor de prijs van een.

De kosten zijn 550 baht per volwassene en 750 baht per kind. Betalen kan aan de deur, contant of met een card. Wie er bij wil zijn kan zich hier aanmelden. Graag namen, aantal personen (volwassenen en kinderen) en telefoonnummer doorgeven.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan