NIEUWSBRIEF NR: 08

DATUM: 31 oktober 2020


Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 5 november, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. </p

Betreft: NVT Borrel
Tijd: 2020-11-05 19:00
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom.


Vol verwachting klopt ons hart!

Pepernoten

Pepernoten

Komt Sinterklaas dit jaar naar Thailand? En moet hij dan eerst in quarantaine? Er gaan geruchten dat hij misschien al onderweg is en op 5 december naar Bangkok komt. Maar wij gaan eerst kijken hoe hij in Nederland aankomt. En we gaan zelf alvast de pepernoten maken.

Zaterdag 14 november kunnen we dit op een groot scherm zien. We doen dat dit jaar in The Athenee hotel (61 Thanon Witthayu), tegenover de ambassade.

Het programma start om 17.00 uur maar u bent van harte welkom vanaf 16.30 uur. Voordat het programma begint kunnen u en de kinderen gebruik maken van het zwembad dat naast het pepernoten festijn ligt! Kleedruimtes zijn aanwezig.

Alles is voor de kinderen inclusief: activiteiten, snacks, water, sapjes, kinderbuffet met miniburgers, pasta, pizza, en nog veel meer. Voor de volwassenen: koffie, thee, water, sapjes en alcoholische drankjes twee voor de prijs van een.

De kosten zijn 550 baht per volwassene en 750 baht per kind. Betalen kan aan de deur, contant of met een card. Wie er bij wil zijn kan zich hier aanmelden. Graag namen, aantal personen (volwassenen en kinderen) en telefoonnummer doorgeven.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan