NIEUWSBRIEF NR: 07

DATUM: 24 oktober 2020


NVT Zeezicht bezoekt Silpakorn Universiteit

zeezicht

‘Kunst is lang, leven is kort’ is het motto van de universiteit die we gaan bezoeken op dinsdag 27 oktober. De Italiaan Corrado Feroci (1892-1962) was een begaafd beeldhouwer. Hij werd bekend door de vele standbeelden van koningen en o.a. het Democracy monument. Hij werd Thai met de naam Silpa Bhirasri en legde in 1943 de grondslag van de universiteit die zijn Thaise naam zou gaan dragen: de Silpakorn Universiteit bij Sanam Luang. We treffen elkaar op dinsdag 27 oktober om 10:40 bij BTS Saphan Taksin uitgang 2. Aanmelden is niet nodig.


Algemene Ledenvergadering NVT

We herinneren alle leden eraan dat de Algemene Ledenvergadering dit jaar wordt gehouden op 26 oktober 2020 om 19 uur in het zaaltje bij Bistro33 (Sukhumvit soi 33). De agenda, de notulen van de Algemene Ledenvergadering van 28 oktober 2019 en het jaarverslag 2019-2020 kunt u vinden op de website.

Meepraten en –beslissen is belangrijk. We hopen op een goede opkomst. Toegang hebben diegenen die hun contributie hebben betaald.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan