NIEUWSBRIEF NR: 06

DATUM: 17 oktober 2020


Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 20 oktober) is er een maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders. Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom.


Boekrestauratie

Jubileumboek

Zoals eerder bericht is er in 1991 ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de NVT een herdenkingsboek verschenen, geschreven door Jo Horn. Het boek is ingescand en op de website als PDF (119 MB) te downloaden.

Naast de tand des tijds heeft ook het inscannen tot gevolg gehad dat het boek grotendeels uit elkaar gevallen was. We hebben iemand gevonden die het heel fraai hersteld heeft, zodat het boek weer jaren mee kan. Mocht iemand een soortgelijk probleem hebben, boekbindster Khun Ahingsaka (Line: 0922762492) maakt er weer wat moois van.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan