NIEUWSBRIEF NR: 04

DATUM: 3 oktober 2020


Leids Ontzet in Bangkok

haringfeest haringfeest haringfeest

Het Leids Ontzet is in Nederland afgelast, maar de heroverde vrijheid in 1574 werd wel in Bangkok bij DET5 op gepaste wijze gevierd. De Nederlanders en andere gasten (VS, Rusland, Oezbekistan en Spanje) die op het evenement waren afgekomen konden zich tegoed doen aan de haringen. Het was een gezellige boel. Alle door de 3 October Vereeniging gesponsorde verrukkelijke haringen vonden gretig aftrek.

Tegelijk werd hiermee het nieuwe verenigingsjaar van de NVT op luisterrijke wijze geopend. De avond werd afgesloten met een enorme verfrissende stortbui.


NVT Zeezicht gaat Bang Lamphu

zeezicht

De NVT Zeezicht deelnemers verzamelen op dinsdag 6 oktober om 10:45 bij BTS Saphan Taksin, uitgang 2, en varen dan naar de Phra Athit pier voor een bezoek aan het wijkmuseum. Hier zijn voorbeelden van de vele traditionele manieren van leven in deze wijk te zien. Het museum is erg interessant en wordt audiovisueel goed gepresenteerd. Er is een Engelstalige rondleiding geregeld. Na een lunch in een nabijgelegen Japans restaurant kunnen we bus 15 terug de stad in nemen. Aanmelden is niet nodig.


Visum zonder wachtrij

Het is sinds kort mogelijk om online een afspraak te maken voor verlenging van het visum. Het geldt voor Division 1. We hebben er nog geen ervaring mee, maar het lijkt een volgende goede stap op weg naar meer efficiëntie rond de verblijfspocedure.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan