NIEUWSBRIEF NR: 03

DATUM: 26 september 2020


Maandborrel met Haring en Wittebrood

3 October

haring

De eerste donderdag van de maand is altijd de dag van de maandelijkse NVT borrel. Deze keer (1 oktober) is er, samen met de NTCC, feest ter viering van het Ontzet van Leiden. Voor de NVT is het tegelijk de opening van het nieuwe verenigingsjaar.

Det5

De Leidse 3 October Vereeniging houdt de herinnering aan het Ontzet in 1574 levend en helpt ieder jaar een haringfeest te organiseren, ook in het buitenland. De Vereeniging sponsort de haringen.

Betreft: NVT Borrel en Leids Ontzet
Tijd: 2020-10-01 19:00 uur
Plaats: DET5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana

Alle Nederlanders die een harinkje willen verschalken zijn welkom. Voor leden is de haring gratis, overige genieters betalen voor de haring 50 baht. Leden krijgen bovendien het eerste drankje (wijn, bier of frisdrank) gratis.

We willen graag weten met hoevelen we zullen zijn. Daarom graag een aanmelding per email met daarin: aantal deelnemers en wel of geen lid.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

 

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan