NIEUWSBRIEF NR: 02

DATUM: 19 september 2020


Leidens Ontzet: Haring en Wittebrood

3 October

haring

Op donderdag 1 oktober organiseert de NVT samen met de NTCC een feest ter viering van het Ontzet van Leiden bij DET5 (Sukhumvit soi 8). De Leidse 3 October Vereeniging houdt de herinnering aan het Ontzet in 1574 levend en helpt ieder jaar een haringfeest te organiseren, ook in het buitenland. De Vereeniging sponsort de haringen.

Alle Nederlanders die een harinkje willen verschalken zijn welkom. Voor leden is de haring gratis, overige genieters betalen voor de haring een bijdrage in de kosten van 50 baht. Leden krijgen bovendien het eerste drankje (wijn, bier of frisdrank) gratis.

We willen graag weten met hoevelen we zullen zijn. Daarom graag een aanmelding per email met daarin: aantal deelnemers en wel of geen lid.


De Neilson Hayes Library

Library

Library

NVT Zeezicht bezocht onlangs de Neilson Hayes Library. Een fraai, bijna honderd jaar oud gebouw met daarin een collectie van ruim 10.000 Engelstalige boeken. Het gebouw is beslist de moeite van een bezoek waard. Er worden ook concerten gegeven en er zijn geregeld verkopingen van boeken in allerlei talen. Boeken worden ook ingenomen (niet gekocht) en van daaruit verkocht of verder verspreid. Hiermee wordt de instandhouding van de organisatie gesteund.

Informatie vindt men op hun website.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan