NIEUWSBRIEF NR: 01

DATUM: 12 september 2020


Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 15 september) is er een maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom.


NVT Zeezicht bezoekt Neilson Hayes Library

Zeezicht bezoekt deze keer het pareltje de Neilson Hayes Library. We krijgen er een rondleiding over de geschiedenis van het bijzondere gebouw, de architectuur en de collectie. De entreeprijs bedraagt THB 100.

polo

We ontmoeten elkaar in de caféruimte, die tegenwoordig een Crossanterie is, op het voorplein (Surawong Road 195, naast The British club) op dinsdag 15 september om 10:30 uur.

De buslijnen 1, 16, 35, 36, 45, 75 en 93 stoppen voor de deur. Vanaf BTS station Chong Nonsi (exit 2) is het 12 minuten lopen.

In verband met de Covid maatregelen is aanmelding noodzakelijk, graag via email.


Haringfeest

NVT 3 October NTCC

Het Leids Ontzet kennen we van de geschiedenisles op de lagere school. Het is alweer lang geleden dat Leiden in 1574 van de Spanjaarden werd bevrijd. Toch een belangrijke gebeurtenis in onze geschiedenis en iets om niet te vergeten.

De 3 October Vereeniging houdt de herinnering levend en helpt ieder jaar een haringfeest te organiseren, ook in het buitenland. De Vereeniging sponsort de haringen.

haring

Dit jaar wordt het haringfeest samen door NVT en NTCC georganiseerd op donderdag 1 oktober bij DET5 (Sukhumvit soi 8). Alle Nederlanders die een haringkje willen verschalken zijn welkom. Voor leden van NTCC en NVT is de haring gratis, overige genieters betalen de kostprijs.

Om de vissers er met de juiste instructies op uit te sturen willen we graag weten met hoevelen we zullen zijn. Daarom graag een aanmelding per email met daarin: aantal deelnemers en wel of geen lid van NVT of NTCC. Er volgt nog een tweede aankondiging.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap “Stop Nieuwsbrief NVT”.

Nieuwsbrief Ontvangen?

U kunt zich hier aanmelden!

Sponsors

Qatar Airways
B-Quik
Heineken
AA Insurance
Gevah
AGS
vischu

Advertenties

Hier zou
uw advertentie
kunnen staan